marți, 23 martie 2010

DĂRUIEȘTE O RAZĂ DE SPERANȚĂ

Sunt momente în viață când uităm de propriile interese și încercăm să ne ajutăm semenii. Nu suntem bogați, dar, din puținul nostru încercăm să adunăm pentru a putea dărui. O rază de speranță pentru aceia care nu știu să conjuge verbul a spera. Pentru aceia care ne privesc cu ochi mari și întrebători de fiecare dată când ne întâlnesc. Pentru copiii noștri din vis, fugiți de acasă pe petalele florilor de cireș. Pentru copilăria noastră pierdută privind la prăjitura interzisă din galantar.
Primăria Municipiului Iași, Fundația Bethany, Moldova Mall și Asociația FOTOIAȘI organizează miercuri, 31 martie, de la orele 18.oo, la Galeriile de Artă din incinta Moldova Mall-parter, Campania DĂRUIEȘTE O RAZĂ DE SPERANȚĂ destinată ajutării copiilor din satul Domnița 2, comuna Țibana-Iași.

O expoziție cu patruzeci de fotografii color formatul 30x45 cm, realizată de către Ozolin Dușa și Cristian Popescu va fi vernisată de către Criticul de Artă Valentin Ciucă.

Vor fi licitate zece icoane pe lemn aparținând Danei Popa, masterand la Secția Restaurare a Universității de Arte ”George Enescu”.

Vor fi licitate zece fotografii artistice color, realizate de către Ozolin Dușa la formatul 30x45 cm, pe hârtie metalizată, înrămate la formatul 50x70 cm.

Banii obținuți astfel vor fi folosiți pentru cumpărarea de alimente și îmbrăcăminte pentru copiii din Domnița 2.

Despre copilăria pierdută, despre leagănul ei, ne va povesti pe note grupul folk ”Nu acum”.

Vă aștept Prieteni. Stă în puterea voastră să-i bucurați pe copiii din vis!...


PS: După sărbătorile pascale, o altă expoziție, de această dată realizată de către Radu Aneculăesi, Ozolin Dușa, Ionel Onofraș și Cristian Popescu va fi deschisă la școala din Domnița 2, după vernisaj copiii plecând cu fotografiile acasă.

2 comentarii:

foto+grafie spunea...

Dumnezeu ajuta la lucruri bune si oameni buni...
Intotdeauna.
Vine Lumina. Sa o lasam sa intre in inimile noastre.

fotomaniacu spunea...

Bravo domnule!!!!!!!!
Dar ce chestie, tot aia care nu au sa ajute... incredibil... ce vremuri????